Expo Pay primärt betalningssystem på Borås Beer & Whisky Festival!

Teamet på Expo Pay hade det stora nöjet att medverka vid Borås Beer & Whisky Festival under helgen 19-20 maj 2023. Expo Pay användes som betalningssystem och underlättade därmed för både utställare och besökare som kunde njuta av evenemanget utan att behöva hantera manuella papperskuponger.

Expo Pay är ett digitalt administrations- och betalningssystem för dryckesevenemang som låter arrangören planera, genomföra och stänga eventet digitalt. Genom att använda Expo Pay slipper arrangörerna manuell hantering av försäljning och räkning av traditionella kuponghäften, vilket sparar tid och pengar. Besökarna får dessutom tillbaka eventuellt överblivet saldo efter mässan, vilket varit omöjligt med de traditionella kuponghäftena.

“Expo Pay är ett fantastiskt system som sparar mycket tid för oss, både under och efter mässan. Vi är mycket nöjda och kommer definitivt att använda systemet igen”, säger en av arrangörerna.

Medarbetarna på Expo Pay vill tacka både besökare och utställare för en fantastisk helg och fint evenemang! Är du intresserad av att veta mer om Expo Pay? Maila oss på support@expopay.se.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *