Expo Pay tackar tusentals besökare och två arrangörer för en lyckad helg!

Expo Pay användes som betalningssystem under två av helgens dryckesmässor – Nöjesguiden ölmässa i Stockholm och Uppsala Beer & Whisky Festival. Under mässhelgen genomfördes över 35 000 betalningar via Expo Pay och vi är väldigt glada över att ha kunnat hjälpa arrangörerna att genomföra mycket uppskattade evenemang.”

Expo Pay är ett digitalt administrations- och betalningssystem för dryckesevenemang som låter arrangören planera, genomföra och stänga eventet digitalt. Genom att använda Expo Pay slipper arrangörerna manuell hantering av försäljning och räkning av traditionella kuponghäften, vilket sparar tid och pengar.

Uppsala Beer & Whisky Festival slog publikrekord i år och Expo Pay bidrog till en smidig och effektiv hantering av betalningarna. Systemet fungerade mycket bra och underlättade för arrangörerna att hålla koll på försäljningen.

“Expo Pay är ett fantastiskt system som gör vårt jobb mycket enklare. Vi är mycket nöjda med hur det fungerade under mässan och vi ser fram emot att använda det igen i framtiden”, säger en av arrangörerna.

Expo Pay har tidigare använts vid andra dryckesevenemang runtom i landet och har fått mycket positiv feedback från både arrangörer och utställare.

Teamet på Expo Pay vill tacka både besökare och utställare för en fantastisk helg och ser fram emot nästa mässomgång där systemet ska användas igen.