Expo Pay primärt betalsystem på två mässor i helgen!

Vi är stolta över att meddela att Expo Pay kommer att användas som betalningssystem på två spännande evenemang i helgen: Uppsala Beer & Whisky Festival och Nöjesguidens Ölmässa i Stockholm. Genom att använda Expo Pay kommer dessa evenemang att ha ett smidigare och mer effektivt betalningssystem, vilket kommer att resultera i ökad försäljningspotential för utställare samtidigt som besökare får en bättre mässupplevelse.

Expo Pay revolutionerar betalningssystemet på mässor och evenemang genom att erbjuda ett smidigt och enkelt administrations- och betalningssystem. Det skräddarsydda systemet gör det möjligt för utställare att enkelt sälja produkter och undvika räkning av papperskuponger. För besökare eliminerar Expo Pay problem med köer för att köpa kuponger och möjliggör enkla köp utan att avbrytas av att kuponghäftet tar slut. Samtidigt sammanfattar systemet också historiken för såväl utställare som för besökare vilket uppskattas mycket.

Genom att använda vårt system kan arrangörer eliminera problemen med papperskuponger och erbjuda ett smidigt och enkelt betalningssystem. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med arrangörer för att skapa mer effektiva och innovativa evenemang.